O podjetju

Vrhunska tehnična in strokovna oprema, dokazana kakovost gradnje in skladnost z roki, sistematično vlaganje v razvoj in uvajanje novih tehnologij ter znanja, so ključ do našega uspeha.

GP Krk (Gradnja in proizvodnja Krk) je delniška družba, ustanovljena leta 1956. Podjetje je bilo ustanovljeno z nalogo gradnje in vzdrževanja stanovanjskih in poslovnih objektov ter infrastrukture otoka, predvsem cest in pristanišč. V zadnjih 60 letih se je družba s stalnim vlaganjem v znanje, opremo in tehnologijo uvrstila med 10 največjih in najbolj spoštovanih gradbenih podjetij na Hrvaškem.

Zaokrožen proizvodni proces (od lastnih proizvodnih agregatov , betonskih in asfaltnih zmesi ter njihova namestitev), je zagotovo eden izmed najbolj pomembnih prednosti družbe. Omogoča stabilnost in neodvisnost podjetja, kar poslovni partnerji cenijo kot zanesljivo jamstvo za doseganje svojih poslovnih ciljev.

Za takšno poslovno razmišljanje ter količino doseženih rezultatov je družba GP Krk dvakrat prejela dragoceno priznanje - " Golden Medallion " Hrvaške Gospodarske Zbornice - County zbornica Reka , kot najbolj uspešno podjetje v okrožju Primorje - Gorski Kotar.

Družba trenutno zaposluje več kot 800 delavcev v treh kamnolomih, dveh separacijah agregatov, treh asfaltnih bazah, petih betonarnah ter razpolaga s 356 različnimi gradbenimi stroji in vozili, ki imajo proizvodne zmogljivosti betonskih izdelkov in montažnih stavb na gradbiščih v Sloveniji, Istri, Primorsko-goranski in Ličko-senjski županiji.

  •  GP KRK d.d., Krk, podružnica za gradnjo v Sloveniji
  •  Tehnološki park 20, 1000 Ljubljana
  •  + 386 (0) 1 320 56 96
  • info@gp-krk.si